Ja sam Zorana Hadžić

Ćerka ogromnih srca roditelja, i još ogromnijih srca predaka. Sestra dragocenom bratu. Majka jednom mudrom lepom sina. Bogata raznim medjuljudskim odnosima i najbogatija odnosom prema sebi i svom Izvoru.

Presrećna što to jesam, Bahova praktičarka – podrška klijentima da naprave prvi korak a zatim i drugi, treći i sledeći ka sebi i svojoj sreći. Volim da hodam, da igram,da se obesim na platno za yogu kao prava obešenjakinja. Volim da pišem.. za sebe. Ponekad naglas pročitam i svojoj sobi. Neka pesma se stvori, s vremena na vreme, pa je ja prva uhvatim. Sada možda malo i vama poklonim deo svoje intime jer poezija ume da bude jako intimna. Diplomirani ekonomista, u nekom prošlom životu. I na kraju, a može i na početku, Eartharian-ka u najmoćnijoj, najludjoj i najhrabrijoj ljudskoj ekipi na zemlji. U svim ovim ulogama, ali bez maski, ja medju svima njima/vama.
Prezahvalna i počastvovana!!!

Sada sam tu za vas

Trebalo mi je neko vreme da dodjem sebi. Sada sam tu, za vas. Možda pomognem:). Tj Bahove kapi su te koje pomažu, ja ih samo znam napamet i znam kako deluju, pa ih vam onda preporučim, nakon što mi vi kažete šta biste voleli da rešite u svom životu.

Šta je to što vidite kao prepreku ka ostvarenju toga što želite? I da, jesam edukovana za Bahovog praktičara. Ali svakako vi ste jedini koji sigurno možete da pomognete sebi, ako odlučite da promenite ono što do sada nije valjalo. Samo to. Zvuči jednostavno.

Ko ne bi promenio ono što ne valja? Ne odustajte od svojih želja. Odustanite samo od pogrešnih načina njihovog ostvarenja. A zajedno možemo da vidimo koji su pravi.

Ovo je poziv da se volimo i da igramo svoj život i živimo svoju igru

Ples u dvoje. Život i vi u najstrasnijem zagrljaju. Kada se skinu okovi onoga što mislimo da mora, i budemo u stanju onoga što mi zapravo jesmo, autenična i radosna bića, iz nas isplivava neverovatna energija, radost, hrabrost, mudrost, razigranost, inspiracija. Uverenja su ta koja nam zamagljuju širu sliku, a to je da ne moramo da nosimo razne terete. Mi se sami držimo za njih jer tako smo naučili, od nekog videli, mislimo da smo na taj način važni…
Zato je ovo poziv da pustimo sve te terete i da zaigramo svoju igru.
Ovo je poziv da se volimo i živimo.
I otuda moj zov – IgrajZoi. Uvek kada bih htela da odustanem, kada sam mislila da ništa nema smisla, kada bih najradije ostala u krevetu misleći da nema nade, čula bih taj uporni glas koji je govorio:”Igraj Zoi”. Nisam imala pojma šta to tačno znači. Ali znam da bi me on dizao na noge, vodio, pogurivao da napravim samo prvi korak,terao da hodam, da igram, davao novu snagu, inspiraciju, istrajnost i doveo me do mesta u sebi (meni) gde je radost, do samog Izvora.

Ovde vas pozivam da odlučite da li želite da se osećate izigranim od života ili da vi budete ti koji će čuti svoj zov, i zaigrati svoj život, sa bezuslovnom ljubavlju prema sebi.

Iskustva sa kapima

Bila sam sama, povučena i uplašena od pomisli da ponovo budem u vezi. Osećala sam se loše i fizički i emocionalno. Živela sam izolovano sa ovim mislima o strahu i žudnji za ljubalju više od 10 godina. Kada sam počela sa Bahovim kapima koje sam dobijala od Zorane, od razgovora do razgovora, zajedno sa njenim beskrajnim razumevanjem i njenom ljubaznošću, sve je počelo da se menja. Bez prethodnog iskustva, nisam znala šta da očekujem ali sam bila veoma brzo drugačije raspoložena i jača. Na nekako potpuno meni prirodan način su stvari krenule u mom pravcu. Slojevi strahova su nestajali i bilo mi je jasno da se uravnotežujem, bilo je lepo i ohrabrujuće od početka. Od kapi do kapi ja sam bila sve više svoja ali u boljoj verziji. Bila sam stvarno oduševljena štu svi isto primećuju. Osetila sam potpunu ravnotežu kada sam osetila da mi kapi više ne trebaju. Drago mi je što sam istrajala .Ja sam u tom periodu ušla u vezu u kojoj sam i sada i koja je zasiguruno najznačajniji ljubavni odnos u mom životu do sada. Ono što znam sada o sebi i o drugima mnogo je šire i potpunije nego ranije. Snaga da budem ono što jesam je došla sa kapima. Mnogo puta sam ih drugima preporučila i svi su se pokrenuli a ponekad je potrebno da se pokrenemo.Divno je da nas priroda tako jako podržava da dodjemo do sreće i mira.

Teodora Balabanović, Beograd

Kontaktirajte me